Taxi in Oss? Kies voor ons stalen ros

Buiten in de kou na een avondje stappen twintig minuten op een taxi wachten. Zeg nou zelf: dat klinkt niet erg aanlokkelijk. Taxi Kling laat u niet in de kou staan. Wij wachten liever op u, dan andersom. Daarnaast bieden wij vervoer naar alle luchthavens in Nederland en het buitenland aan, zodat u op tijd en zonder zorgen uw vluchten haalt. 

Van luchthavenvervoer tot nachtelijke ritten

Van het station naar huis met zware koffers, naar het vliegveld voor die welverdiende vakantie: wat de reden en bestemming ook is, met onze taxi’s zit u op de goede weg. 

 

Doordeweeks of in het weekend: wij zijn altijd beschikbaar. In het weekend rijden wij zelfs de hele nacht, zodat u het precies zo laat kunt maken als u wilt. Zeker weten dat u veilig thuis of op een afspraak komt? Met Taxi Kling B.V. is dat een feit. Dus de volgende keer dat u na een avondje doorzakken in een van de kroegen op Stratumseind in Eindhoven graag veilig en snel naar huis wilt, belt u natuurlijk een van onze chauffeurs. Wij hebben in onze auto’s en busjes plek voor wel acht personen, dus ook met een grotere groep kunt u bij ons terecht.

 

Wij zijn gevestigd in Oss, maar brengen u met hetzelfde gemak door heel Nederland.

 

Bij ons staat professionaliteit en het welzijn van onze klanten voorop, zo bent u altijd verzekerd van een comfortabele en veilige rit naar uw bestemming.

Een taxi reserveren?

Tarieven

Per 1 april hanteren wij de volgende tarieven:

AantalStarttariefPrijs per kmPrijs per min
1 tot 4 personen€ 3,60€ 2,65€ 0,44
5 tot 8 personen€ 7,33€ 3,34€ 0,49
Wachttarief€ 49,64per uur 
Bestel direct een taxi

Een scherp geprijsde taxirit naar een luchthaven boekt u bij Taxi Kling uit Oss.

Reserveer nu een rit